Вижте "Имам човек" – най-новото видео на Ицо Хазарта

Pinterest LinkedIn +

Ицо Хазарта пусна най-новото си видео. То е към песента "Имам човек", в която участва и рапърът Homelesz. Двамата музиканти са автори на текста на песента, а режисьор на видеото е Валери Милев.

Отзивите под клипа, изгледан хиляди пъти часове след премиерата, са на двата полюса:

"Много добра песен! Изключителен текст, който много добре описва обстановката в България. Двамата много добре се допълват и звучат прекрасно. Правете още дуети... Ицо, бих ти препоръчал да направиш и дует със Slatkaristika :) Успех!!!", пише един потребител, а друг апострофира:

"Добре че е Homelesz-а, иначе, Хазарт, вече имаш "рап" само за подрастващите".

Концерт на Ицо Хазарта

Що се отнася да посланието на песента, то без съмнение е повече от актуално, което също личи от коментарите: "Имаме хит, който описва държавата ни в момента... да си го сложат на бюлетините и отзад...", пише друг фен.

Песента "Имам човек" е включена в новия албум "Неправилен рап", който Ицо Хазарта издаде без "Ъпсурт". Рапърът ще представи най-новите си творби на голям самостоятелен концерт, който ще се състои на 27 декември под надслов "Опознай Ицо, преди да съдиш Хазарта".

Вижте най-новия му клип тук:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.