Ицо Хазарта: Дай една пържола и си земи киноата (видео)

Pinterest LinkedIn +

Ицо Хазарта пусна чисто нова песен, посветена на здравословното хранене (или на нездравословното прехранване, в зависимост от гледната точка). Герой в клипа към песента е самият певец, украсен до неузнаваемост, за да придобие вид и форма на 200-килограмов гладник.

"За новия клип се наложи известно време да спазвам строг хранителен режим, но в замяна ми позволиха да си избера любима прическа", написа Хазарта във Фейсбук и се похвали с тази снимка:
Ицо Хазарта за

И ако в това мащабно тяло не откриваме дори дребен намек за рапъра, римите, които се леят от устата му, не оставят и капка съмнение, че това е именно той: 

"Тялото яло, пило и спало и като цяло само седяло,
едно огледало го изненадало
и се оказало надебеляло.
Старата песен – барът е тесен,
пак съм трезвен и съм бесен –
как ядете само салати, майка ви деба, илюминати!"

Песента "Гладен" беше разпространена на 21 май и за броени дни достигна до десетки хиляди хора, при което се сдоби и с множество възторжени коментари. Тя е част от първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта "Неправилен рап", който беше представен официално няколко дни по-рано, на 18 май, в столичен клуб.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.