Избутаха Сашо Кадиев от пътя, колата му е размазана, а той закъсня за "Преди обед"

Pinterest LinkedIn +

Водещията на ежедневното магазинно предаване "Преди обед" по bTV Сашо Кадиев днес закъсня за работа с 15 минути, което нямаше как да не бъде забелязано, тъй като предаването е на живо. Оказа се, че чаровният артист има повече от уважителна причина за това, която сподели със зрителите си.

Кадиев разказа, че при завой на бул. "България" автомобилът му е бил пометен от камион и изблъскан от пътя. Първоначално актьорът си е помислил, че шофьорът на камиона нарочно е постъпил неколегиално, за да му "отмъсти" за евентуална засечка на пътя. Впоследствие се оказало, че водачът на тежкотоварното превозно средство изобщо не е забелязал луксозното возило на водещия и инцидентът е станал по невнимание.

Водещият на предаването обясни, че след като си поговорили на висок тон, двамата участници в ПТП се отказали да викат органите на реда, макар че колата на Кадиев била смазана. "Стана ми мъчно за него, той възрастен човек, казва ми, че има деца, внуци". "Всички полудяхте в тая държава" - казал шофьорът на камиона, с което категорично отхвърлил хипотезата за умишлено действие от негова страна.

"Съжалявам за човека, че малко му се навиках, не съм го обиждал, но му се навиках", призна си Сашо Кадиев и успя да се събере, за да продължи да води "Преди обед" след този ужасен инцидент.

Междувременно стана ясно, че от вчера той се е върнал и към актьорските си занимания с първо представление след тримесечна пауза, причинена от коронавируса.
Сподели.