Д-р Щонова от „Преди обед” в криза: сменят я наесен!

Pinterest LinkedIn +

Неврологът д-р Неделя Щонова, която се изявява като водеща на рубрика в „Преди обед” по Би Ти Ви, има нужда от помощ от страна на колега, шегуват се в телевизионните среди.

Брюнетката, която е дипломиран лекар, е на път да остане извън ефир наесен, става ясно от появила се в медиите информация.

Договорът на д-р Щонова не е подновен, с което рубриката й „Духът на здравето” остава някъде в пространството. Наложило се дори да излезе в лятна ваканция, без да знае наесен ще я бъде ли, или няма да я бъде.

Цялото това напрежение докарало Неделя в истинска нервна криза. Тя не можела да си намери място от притеснения, пише hotnews.bg.

Говори се, че дори е започнала да си търси друго телевизионно кътче, от което да се появява на малкия екран.

Макар за водещата – невролог ситуацията да не е особено забавна, хората около нея прихват само при мисълта, че човекът, лекуващ нерви, има нужда от собствените си съвети. Преговорите, които водела от дълго време с частната медия, оставали все така безрезултатни. А времето си минавало и минавало, без д-р Щонова да знае какво я очаква. Нея и краткото й ефирно време.

Ще припомним, че явно стратегията на „Преди обед” да се запази зрителският интерес е да се правят чести рокади. Заради което най-вероятно лекарката няма да може да се похвали с нов договр, шушукат хора от бранша.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.