Александър Кадиев се сгоди

Pinterest LinkedIn +

Известният актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев се сгоди за приятелката си Ивелина Чоева. Той е използвал еуфорията около коледните празници, за да направи отдавна обмисляното предложение за брак.

Всъщност актьорът е предложил годежния пръстен навръх Бъдни вечер, пред майката на Ивелина – Мария  и нейния мъж Стоян. В един момент Ива отишла в другата стая и Сашо казал: "Гответе сe, ще й предложа брак!".

Самият актьор сподели новината и подробностите около нея днес, по време на предаването "Преди обед", на което е водещ. Той каза, че не е планирал предварително времето и мястото, предложението е дошло спонтанно, въпреки че пръстенът е бил купен преди няколко седмици. Кадиев показа и видео, публикувано от него в социалните мрежи, на което е запечатан моментът на предложението.

"Спокойно, майче, не съм насрочил още сватбата" - е написал Сашо под публикацията в Инстаграм. 

Новината идва, след като наскоро други публикации на актьора подсказаха, че той може би отново ще става баща. Спекулации по темата съществуват от средата на октомври, но официално потвърждение, че годеницата е бременна, до момента няма.

Чоева и Кадиев се запознават в предаването "Преди обед", където моделката гостува, за да представи мобилно приложение в помощ на жертвите на домашно насилие. Искрата между тях пламва още тогава, но по това време девойката живее и работи в Лондон. Тя си идва в България на фаталния 13 март, за да прекара два дни с новия си любим, но именно в този ден е обявено и извънредно положение в България във връзка с пандемията от ковид. "Дойде за два дни и повече не си тръгна" - разказва с усмивка Сашо Кадиев и признава: "Ивелина Чоева е любовта на живота ми!".

Преди да се влюби в моделката, актьорът живееше с танцьорката Таня Тончева, от която има дъщеря, кръстена на майка му Катерина Евро.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.