Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще водят новия сезон на "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

Атрактивният актьор Александър Кадиев и репортерът Даниел Петканов ще бъдат водещи на новия сезон на "България търси талант", съобщиха от bTV. Двамата ще представят участниците, които искат да покажат своите дарби и плодовете на усърдния си труд на сцената на шоуто, което през 2014 г. влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-успешното в своя жанр в света.

Те ще окуражават претендентите за титлата и за голямата награда от 50 000 лева и ще коментират представянето им с присъщите им позитивизъм, чувство за хумор и модерна гледна точка към палитрата на човешки възможности.

"Аз съм силно развълнуван, защото за мен е чест да участвам в един проект заедно със Сашо. Симпатизирам му дълги години от екрана", коментира новината Дани Петканов. "Шоуто е уникално, защото само с 3 излизания на сцената ти можеш да спечелиш голямата награда, която е 50 000 лева", допълни той.

Водещите призовават всеки, който умее да прави нещо красиво, вдъхновяващо и нестандартно, да го покаже на последния предварителен кастинг за шоуто тази събота, 8 юни, в 9:00 часа в Парк хотел "Москва" в столицата.
Сподели.