Ивайло от "Star Academy": "Студеният душ не пожали никой от талантите"

Pinterest LinkedIn +

Участникът в "Star Academy" Ивайло Колев подготвя нов сингъл, озаглавен "Start With You". Парчето излиза като първи сингъл от предстоящия албум на изпълнителя, от който вече са записани 6 песни.

Песента е комбинация от брит-поп и фънк с ефектен ритъм и доза електронно звучене. Текстът е провокативен и ироничен, всички инструменти за "Start With You" са записани в Англия, а гласът на Ивайло - в италианско звукозаписно студио. Официално сингълът, който може да чуете тук, ще бъде представен през февруари.

Във връзка с развитието на музикалната си кариера след края на шоуто Ивайло коментира: "Първите 6 месеца след излизането ми от "Star Academy" бяха повече от обнадеждаващи. Имах много участия, но след това започна отрезвяването. Студеният душ не пожали никой от талантите. Аз съм човек,който не се отказва лесно. Реших да се боря за късмета си и съдбата ми се отблагодари. Намерих отговорни и можещи хора, които обичат музиката и знаят как се прави европейски мениджмънт. Всичко, което се иска от мен, е да работя".
Сподели.