Йордан Йовчев влиза във "Фермата"

Pinterest LinkedIn +

Извънреден дуел очаква участниците в новия сезон на телевизионния формат "Фермата", който ще се излъчи на 10 септември от 20 часа в ефира на bTV. В шоуто ще влизе спортната легенда Йордан Йовчев. Неговата роля на вдъхновител и обединител на фермерите ще бъде от ключово значение за сезона в мисията за обединяване на двата отбора – на българите, които живеят тук, и на емигрантите.

Първите сблъсъци между участниците, които ще затруднят неимоверно задачата на Йовчев от понеделник, зрителите видяха още в първия епизод в петък. Първият дуел на Арената на "Фермата" на 10 септември ще бъде между лидерите на двата отбора, излъчени с гласуване – Симеон за емигрантите и Георги за тукашните българи. Изгубилият този дуел няма да отпадне от шоуто, но залогът е огромен, защото победителят от битката ще стане фермер на седмицата през първите, най-трудни седем дни. Отборът му ще получи правото да избере в коя от двете къщи да живее през първите четири седмици, както и истинско пиршество, а групата на загубилия дуелист ще трябва да се задоволи с консерви боб и русенско варено, както и да поеме чистенето на десет кубика боклук.

Част от битките в първия дуел във "Фермата" 4 ще бъдат показани за първи път в шоуто. Историческите въпроси също ще бъдат повече и ще са важна част от състезанието.

Сподели.