Дидо от D2 влиза във "Фермата" 4

Pinterest LinkedIn +

Дидо от D2 е първият известен участник в четвъртия сезон на продукцията на bTV "Фермата". Заедно с други популярни и редови участници музикантът ще се включи в предстоящото риалити, което тази година е под мотото "Съединение", и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Дидо е първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват. "Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно – човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във "Фермата", каза Андрей по повод участието му.

От 13 години музикантът е фронтмен на българската рок група D2, която е излизала на една сцена със световни звезди като Бон Джови, "Guns N’ Roses" и "Аеросмит". Пред bTV 34-годишният Дидо коментира, че "Фермата" е предизвикателство, което отдавна е чакал, едно връщане към детството и към природата, която обожава.

"Фермата" е предаване, което винаги ми е харесвало и съм го смятал за смислено", разказва първият известен участник в четвъртия сезон на "Фермата" и споделя, че на влизане в шоуто ще вземе със себе си само една празна чаша. "Искам да се почувствам в непозната среда, в непозната обстановка, с непознати предизвикателства, и да попивам, да се науча на нещо ново – да гледам на живота от различен ъгъл. Природа и конкуренция. Какво по-хубаво от това? Влизам, за да водя битка и да я спечеля", допълни рокаджията.

Макар че е роден в София, Дидо има сериозен опит с живота на село, тъй като всяка ученическа ваканция е прекарвал при баба си и дядо си. Те са хората, които са го научили на тънкостите в селската работа. И до ден-днешен във всеки свободен момент той не забравя да ги посещава и да им помага. Цени и се възхищава на всичко българско и вярва, че има причина да е роден точно тук: "И просто всеки път, като се кача в планината или си отида при баба и дядо, разбирам, че има причина да сме родени тук".

Новият сезон на най-съзидателното риалити в телевизионния ефир стартира през септември с важна за обществото ни кауза – обединяването на българите от всички краища на света. "В рамките на "Фермата" 4 ще се опитаме да направим един експеримент, за да видим какво би се случило, ако всички българи се върнат и заживеят под един покрив", сподели пред bTV Андрей Aрнаудов. Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече съревнования и дуели, както и че участниците са 20, но реално прага на Фермата ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут.

Кои са останалите популярни лица освен Деян Каменов, които ще влязат в новия сезон на най-позитивното риалити у нас, ще става ясно всяка седмица до старта на "Фермата" през септември по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.