D2 с премиера на ново видео "Марс" и концерт на 26 януари

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл и видео, озаглавени "Марс". Официалната премиера на видеото ще се състои на 26 януари (събота) в столичния "София Лайв Клуб" и ще бъде съпътствана от ударен лайф концерт с най-доброто от групата!

"Марс" е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл "Егоист". Песента е записана през лятото на 2018 г., преди Деян Каменов-Дидо да влезе в риалити шоуто "Фермата", а клипът – малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто.

Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага визуално пътешествие към далечните светове на червената планета. В абсолютен синхрон със стилната визия на "Марс" е и очарователното присъствие на красивата Радина Филипова – талисманът на българската художествена гимнастика.

Веднага след официалната премиера на песента D2 стартират и национално клубно турне в повече от двайсет български града.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.