Йоанна Драгнева и Dian Solo: Отново заедно 10 години по-късно

Pinterest LinkedIn +

Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента "DJ Take Me Away". Проектът е "опакован" с атрактивно видео.

"Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство – споделят Йоанна и Дидо, които точно преди 10 години представиха страната ни на "Евровизия" с тази песен. "Макар че България няма да участва в "Евровизия" тази година, "DJ Take Me Away" остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса", казват още артистите.

Представянето на "DJ Take Me Away" на "Евровизия" в Белград стана повод парчето да бъде включено в над 100 компилации за денс музика на пет континента. След този успех сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали, отразяващи конкурса.  DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: "Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява".


Сподели.