Излиза новата песен на DJ Rossko и Йоанна Драгнева "Baby"

Pinterest LinkedIn +

С всеки следващ видеоклип Йоанна Драгнева става все по-загадъчна и привлекателна. В последния ù съвместен проект с DJ Rossko, озаглавен "Baby", певицата с лекота влиза в ролята на съвременна самодива.

Режисьор на клипа е Радостин Събев-Шошо, а видеото е заснето на красивия Хотнишки водопад, близо до Велико Търново. В клипа участват Стефания Кочева, позната от хитовите сериали "Столичани в повече", "Отплата", "Под прикритие" и други, която е близка приятелка на Йоанна, както и самият DJ Rossko. В ролята на омагьосания младеж е Димитър Димитров − DJ Funkster.

Песента е глътка свеж въздух за почитателите на хубавата българска музика. Неин автор е Росен Стоев − DJ Rossko. Той е отговорен за цялостния облик на "Baby" − от създаването на мелодията и аранжимента до последния детайл. Текстът е на Катя Маринова.

Премиерата на "Baby" ще се състои на 15-и септември, когато Йоанна Драгнева за първи път ще изпълни песента пред публика в рамките на "Sofia Spark Fest". Най-големият безплатен фестивал на София ще се проведе в Южния парк на 15, 16 и 17 септември под мотото "Градът е на всички". Йоанна Драгнева и Митко Павлов ще бъдат водещи и ментори на пъстрата фестивална програма. 

Сподели.