Бъдеща звезда на "Дисни", DJ Dian Solo и Bulgang представят "Only One"

Pinterest LinkedIn +

"Only One" e новият музикален проект на Зорница Калчева-Zory − родена в България, но израснала в Лос Анджелис млада изпълнителка. Проектът е реализиран съвместно с Bulgang и DJ Dian Solo (Deep Zone Project).

Bulgang е български студиен проект за трап музика, създаден от продуцентите Brevis и Roasty Suave. Музиката към парчето е на Zory и DJ Dian Solo, a бийтът е на Bulgang. Текстът е на Zory. Режисьор на видеото е Bashmotion.

За Zory, която се връща в България за първи път от 10 години, е било изключително вълнуващо да снима в родния си град София и в полите на Витоша. Това ù дава възможност да се свърже отново с корените си и да преоткрие красотата на българската природа.

"България е много различна от мястото, където живея! Много ми харесва тук и се надявам да имам възможност да се върна скоро. Работата с хората от екипа при заснемането на видеото беше истинско удоволствие! Благодарна съм за положените от тях усилия! Надявам се, че всички ще харесат видеото!" − сподели певицата.

Скоро Zory се завръща в САЩ където ще продължи да пише песни и да работи активно, да се явява на прослушвания и да развива певческите си възможности. А нейната творческа биография е богата. Тя започва уроци по пеене на 8 години, на 9 години печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на "Дисни" − "Find Your Voice", а на 10 печели 4-то място на състезанието по танци "World Ballroom Championship". Когато е на 11 и на 12 години печели първите места в музикалното състезание за млади таланти "Колибри" в Холивуд.

Първото ù видео, което излезе неотдавна, се казва "Transparent". Zory пише текста и мелодията към него заедно с легендарния Michael Jay, правил музика за филма "Top Gun" и работил със звезди от ранга на Селин Дион и Глория Естефан.

Zory се цели високо. "Много бих се радвала да стана част от семейството на "Дисни" и се надявам, че съвсем скоро това ще се случи" – споделя тя. 

Сподели.