Илон Мъск се раздели със странната си съпруга Граймс

Pinterest LinkedIn +

Американският предприемач Илон Мъск и канадската певица Граймс (псевдоним на Клер Баучер) се разделиха след три години брак, съобщава "Page Six"

50-годишният шеф на световноизвестната космическа компания "SpaceX" и на "Tesla" потвърди пред изданието, че той и 33-годишната звезда вече не са двойка. Той подчерта, че двамата са в добри отношения и продължават да отглеждат заедно едногодишния си син на име X Æ A-XII.

"Разделихме се, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения", казва Мъск. Той отбелязва, че причината за края на брака са множеството работни ангажименти, с които и двамата са натоварени. "Работата ми в "SpaceX" и "Tesla" изисква от мен да съм постоянно в Тексас или в чужбина, докато тя [Граймс] работи предимно в Лос Анджелис", обясни бизнесменът.

За последен път двойката беше видяна на събитието "Met Gala" в началото на септември. Тогава Граймс мина сама по червения килим, а Мъск, макар че също присъства на събитието, се присъедини към певицата на банкета.

Ексцентричната Граймс се среща с Мъск от 2018 г. През май миналата година двойката се сдоби със син, когото кръстиха X Æ A-XII. Това е шесто дете на бизнесмен и първороден за изпълнителката. Според Граймс X в името е „неизвестна променлива“, Æ е елфическият правопис на AI (изкуствен интелект или любов), а A-12 е американски високопланински разузнавателен самолет.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.