Ицо Хазарта очаква трето дете?

Pinterest LinkedIn +

Със загадъчно съобщение в социалните мрежи Ицо Хазарта загатна, че се кани да стане баща за трети път. "Три за щастие", написа той и добави снимки на много бременна жена, снимана на фона на морски пейзаж.

Бременната приятелка на Ицо Хазарта

Популярният рапър се е тагнал в гръцкия остров Родос, където очевидно в момента се е отдал на идилична почивка. 

Подробности за пола на третото му дете и кога се очаква раждането му липсват, което не е изненадващо за минималистичния стил на изказ на музиканта.  "Този път ще е момче", гадаят разбирачи по формата на корема на майката. "Честито!! С пожелания за 1 малък бандит - Ицко", наричат други. "Заради детските надбавки е, знам аз", шегуват се трети.

Оставаме в очакване на щастливата новина за раждането на най-малкото  дете на Хазарта. Припомняме, че той има две дъщери, родени от различни жени.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.