Ицо Хазарта става продуцент

Pinterest LinkedIn +

"Музикант къща не храни!", възкликна наскоро българската хип-хоп икона Ицо Хазарта. Малко след това зарадва последователите си с новината, че ще става баща за трети път, а няколко дни по-късно стана ясно, че поема и по нов професионален път.

"Никога в моя живот не съм имал мечта или цел да стана продуцент. Продуцирал съм единствено песни на ЪПСУРТ или на себе си.

Преди известно време се запознах с един човек, в който долових нещо неповторимо и много силно, нещо различно от смайващата тъпота и липса на талант, царяща в голяма част от модерната българска музика.

За мен е удоволствие официално да представя първия изпълнител, зад когото заставам като продуцент - този четвъртък, 22 октомври, 19:00 ч., в канала на 
Facing the Sun в Youtube".

С това емоционално, но неказващо много съобщение Хазарта пали любопитството, а ние тръпнем в очакване да разберем коя е неповторимата личност, спечелила уважението му. Единтвен жокер до момента е публикуваният под текста кадър, за който се предполага, че е от предстоящия клип:

Кадър от предстоящия клипСподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.