Ицо Хазарта и фалшивите новини: Измислиха ми нова песен, за която чувам за пръв път

Pinterest LinkedIn +

"Миналата седмица качих тук едно селфи, което си направих на снимките на „Браво“ преди година и половина. На него сме аз и една дама – гримирана и маскирана доста гротескно, с огромни устни, точно като за клипа. Вижте каква статия са публикували „Блиц“ по този повод (има я и в Plovdiv24, България днес и къде ли не още)" - сподели Ицо Хазарта с феновете си.

Публикация за Ицо Хазарта

"Вероятно в желанието си да бъдат докрай обективни, авторите са измислили моя нова песен (за която чувам за първи път), както и разговор, какъвто никога и с никого не съм водил. Само си представете - ако в една никаква новина за такъв като мен има толкова „факти“, то какво ли се случва, когато пишат на сериозни и истински важни теми", насочва към поантата на съобщението си творецът. А ето и "новината" за несъществуващата нова песен: 

Фалшива новина за нова песен


Както става ясно от споделеното от самия творец, такъв разговор не само не се е състоял, но и самият повод за него е несъществуващ.

"Откъде можем за изтеглим самото парче на mp3?", оригиналничат фенове под лежерното съобщение на Хазарта.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.