Гражданин към Ицо Хазарта: "Водиш хората надолО!"

Pinterest LinkedIn +

Макар и да изглежда невероятно, на този свят има и хора, които НЕ харесват Ицо Хазарта. Нещо повече - те държат да го информират за това! А музикантът, на свой ред, споделя хулите по свой адрес с последователите си.

От личното съобщение, което Хазарта е получил, е трудно е да се разбере какво точно дразни човека, наречен Павел Стефанов. Есенцията на обвиненията му са думи като "най-простия българин", "беден речник", "празен поглед". Накратко, антифенът желае изпълнителят на "Имам човек" да се скрие и да спре да се показва по телевизията. Причината? "... че има хора, глупави като теб, и започват да ти подрЪжават, не е добре да си идол, защото няма никой в главата и водиш хората надолО".

Тези красиви думи повдигат един вечен въпрос: дали човек, който има достатъчно творческа история зад гърба си и очевидно високо айкю, трябва да откликва на вълненията на един от 80-те процента, или е по-уместно да остане на своя Монблан? 

Ицо Хазарта очевидно избира второто, като публикува пълния текст на това мило съобщение, придружено от пожеланието "Успешна седмица, приятели!". 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.