И Fallen Earth става безплатна

Pinterest LinkedIn +

Fallen Earth е поредната MMO игра, която ще премине към F2P модела и ще може да бъде играна напълно безплатно, без каквито и да било задължителни такси. Избирайки безплатния достъп до Fallen Earth, играчите ще могат да изиграят пост-апокалиптичната ролева игра на Reloaded Productions, съчетаваща RPG с FPS елементи и перспективи от първо и трето лице, от началото до края, но без да печелят Reward Points, чрез които биха могли да се сдобият с премиални артефакти и бонуси.

Последните ще са достъпни за онези играчи, заплатили за един от трите вида абонамент за Fallen Earth – Silver, чиято такса ще е под $15, и срещу който героите им ще получат "инжекция" с XP точки, Gold – вариация на настоящия абонамент от $15, предоставящ още повече RP и бонуси, и VIP членство, чрез което ще се облагодетелстват всички герои от дадена компания, тъй като заплатилият за него играч ще може да им предоставя своите VIP бонуси.

Въпреки преминаването към F2P модела, новият собственик върху правата на Fallen Earth, чийто свят е базиран на топографията на Големия каньон и покрива над 1000 кв. км терен – GamersFirst, не възнамерява да изтегля играта от търговската мрежа, а вместо това ще предложи на играчите, които вече са закупили или тепърва ще заплатят за заглавието, компенсаторен план. Кога точно ще стартира новата схема все още не е ясно. Преди да придобият Fallen Earth, GamersFirst рестартираха в безплатен вариант MMO-то APB: Reloaded.

Сподели.