Христо Сираков: Още чакам жена, която да заслужи вниманието ми!

Pinterest LinkedIn +

"Надявам се да се появят кандидатки, които да заслужат моето внимание" - това разкри главният герой в телевизионното рeалити "Милионер търси съпруга" по TV7 Христо Сираков при гостуването си в "Гореща точка" с Николай Бареков.

Той допълни, че има много зрели жени, красиви и интелигентни, от които е получил писма, но които искали единствено да се запознаят с него и да останат зад кадър.

Христо Сираков сподели, че продуцентите от !no frame media се стремят да направят едно предаване, което действително да има много допирни точки с реалния живот.

"Поисках да няма ограничения, както е в действителността", призна кандидат-женихът и добави, че целта му е единственото правило да бъде спазването на морала. Сираков сподели още, че въпреки старта на предаването, продължава да получава писма и в случай, че сред тях открие интересни личности, те биха могли да влязат в шоуто.

Според милионера, който призна, че е затруднен с избора си, любовта идва много рядко. "Да се ожениш по любов е много трудно", искрен бе той. "Хората се събират и разделят, едно нещо свършва и трябва да започне ново, но когато имаш висок критерий това е трудно", завърши Христо Сираков.


Сподели.