Диана Любенова е водещата на "Милионер търси съпруга"

Pinterest LinkedIn +

След втория епизод на рeалити шоуто "Милионер търси съпруга" по TV7 стана известнo коя е дамата, която ще води епизодите и коментарните студия на предаването. Tова e популярната актриса Диана Любенова, която е близка приятелка на Христо Сираков и заедно със съпруга си Лес Уелдън e част от близкото обкръжение на главния герой в шоуто.

Тя ще му помага в избора на годеница и бъдеща съпруга.

"Искам я до себе си като човек, който ще ми попречи да направя глупост в решаващ за мен момент" коментира Сираков избора й за водещ. Дебютът на Диана в коментарното студио на "Милионер търси съпруга" ще е в събота от 19:45 в националния ефир на TV7, когато експерти и близки приятели на Христо Сираков ще се опитат да отговорят на  въпросите, които не бяха зададени в предишните два епизода. 

В студиото водещата ще покани и Емил Кошлуков - продуцент на реалити формата, Ани Владимирова - психолог и главния редактор на сп. Story - Галина Чолакова. Те ще дискутират темата "Може ли човек да открие любовта чрез телевизионен формат и защо човек като Христо Сираков би се решил на подобна стъпка?". 

Във втората част на разговора ще се включат още двама близки на Христо Сираков - Жени Калканджиева и Руен Пенчев, които ще разкажат личните си впечатления от представянето на Христо и доколко "Милионер търси съпруга" ще успее да покаже истинската му страна като човек. 


Сподели.