Пепеляшка търси Христо Сираков! "Милионер търси съпруга" започва по TV7

Pinterest LinkedIn +

От 5 декември зрителите на TV7 ще имат възможност да проследят оспорваната битка на стотици съвременни български Пепеляшки за сърцето на небезизвестния плейбой Христо Сираков. Първият епизод на новото реалити шоу "Милионер търси съпруга" започва в 19:45 часа, като борбата между дамите ще протече в общо 26 серии.

Епизодите ще се излъчват в понеделник, сряда и петък, а всяка събота известни личности, приятели и журналисти ще коментират събитията от изминалата седмица.

През декември и януари, камерата ще проследи всеки един от етапите, през които ще премине изборът на дамата, желаеща да спечели сърцето на Христо Сираков.

Зрителите ще имат възможност да влязат в дома му, в офиса му, както и да надникнат дълбоко в неговата душа, заедно с претендентките за съпруга на милионера. Още в първите епизоди на романтичното реалити, Христо Сираков ще бъде представен отблизо - с пряк поглед върху ежедневието му.

Едва след това пред широката публика ще бъдат представени най-интересните от кандидатките, като тогава Сираков ще трябва да реши кои от тях да продължат по пътя към олтара.

Следва третият етап - с епизодите с личните срещи между тях, а като изненада продуцентите обещават и няколко специални празнични броеве, в които да покажат романтични преживявания на някои от отпадналите участници.


Сподели.