Имаме ли холивудски звезди? Днес започва първото актьорско реалити Star Machine

Pinterest LinkedIn +

Стотици кандидати за слава, които винаги са искали да се отдадат на екранната магия, ще се борят за одобрението на журито в стартиращото днес (4 декември) първо по рода си актьорскo реалити у нас - Star Machine. Шоуто се завърта в ефира на TV7 в 19:45 часа, веднага след централната емисия новини.

Водещи са звездите от LOVE.Net Лидия Инджова и "Кецове" Иво Аръков, които ще имат задачата да представят пред зрителите желаещите да се борят за място под "светлината на прожекторите".

До финала на Star Machine обаче, ще стигнат само 15 късметлии, а с голямата награда ще се сдобие само един.

Победителят ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студията в Лос Анджелис, където ще мине по стъпките на знаменитостите от "Кинг Конг", "Психо", "Война на световете", "Джурасик парк", "Дракула", хитовия сериал "Отчаяни съпруги", с преподаватели като Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Кевин Спейси, Сюзън Сарандън, Тим Робинс, сър Бен Кингсли, Анди Гарсия.

В журито, което ще определи най-достойния кандидат за стипендия в Холивуд са доказани имена от родната кино и театрална сцена - Любо Чаталов, Йорданка Кузманова, Валентин Танев и Диана Добрева. 


Сподели.