Люта женска битка на Коледа за сърцето на Христо Сираков в "Милионер търси съпруга"

Pinterest LinkedIn +

Коледната трапеза, която обединява и сплотява, е на път да се превърне в крайъгълния камък, заплашващ да преобърне на 180 градуса отношенията в шоуто "Милионер търси съпруга" по TV7.

Въпреки че доскоро всички кандидатки за сърцето на Христо Сираков твърдяха, че са големи приятелки и между тях няма конкуренция, вече започва да се усеща напрежение и ранни зачатъци на женска злоба. 

Първа в привидния мир се усъмни водещата Диана Любенова, която на няколко пъти се изненада от това, че десетте момичета са страхотни приятелки. 

Подозренията на актрисата се потвърдиха впоследствие, когато кандидат-милионершите си признаха, че долавят лека ненавист сред някои от конкурентките си. До този момент всяка една от красавиците отричаше да има лоши чувства към другите, но близки до шоуто твърдят, че съвсем скоро ще станем свидетели на първите неприкрити сблъсъци в ефира на TV7.

Според слуховете, ябълката на раздора се крие в това, че Христо Сираков покани нови 4 участнички и това е подразнило "старите", които ще трябва да вложат нови усилия в нелеката битка за сърцето на Христо. Допълнително масло в огъня налива и фактът, че и четирите нови дами са доста красиви и бързо стопяват преднината на останалите. 

Живото потвърждение за това е Илона, която бе най-активна на коледната трапеза и привлече цялото внимание върху себе си. Устремът на напористата блондинка бе толкова силен, че се наложи лично Диана Любенова да й вземе думата.

Противопоставянето на "нови срещу стари" идва като допълнение на разделението на "София" и "провинцията", за което се заговори около шоуто преди броени дни. Част от екипa на продуцентите от !no frame media дори споделят притеснения, че скоро нещата могат да излязат извън контрол. 


Сподели.