Холивудският секссимвол Патрик Демпси: България е невероятна дестинация! А, и защо ви няма на Световното?!

Pinterest LinkedIn +

Една от най-големите телевизионни и филмови звезди - Патрик Демпси (Patrick Dempsey), разкри неподозирани знания за страната ни.

Актьорът, когото познаваме от заглавия като хитовия медицински сериал "Анатомията на Грей" (Д-р Шепърд), "Сватбен сезон", "Денят на влюбените" и др., не скри желанието си да посети България в скоро време.

"Знам, че страната ви е една от най-горещите дестинации за правене на кино и с удоволствие бих я посетил. Освен това ви помня и като голяма футболна сила от Световното първенство в САЩ през 1994 година. Сега като се замисля, защо ви няма на Мондиала в ЮАР?
", не скри любопитството си Демпси в интервю за "24 часа".


С втората си съпруга и децата... сн. People

Обявеният за най-сексапилен актьор в тв сага за всички времена призна и, че е далеч от блясъка на славата.

"Предпочитам да живея в скромно и тихо ранчо, далеч от цялата холивудска дандания. Щастлив съм със семейството си. Всъщност двете ми по-малки деца дори и не знаят, че баща им е известен", демонстрира скромност Демпси.

Около личния му живот обаче има и някои доста любопитни подробности. Той има три деца от втората си съпруга Джил Финк, но преди време шокира мнозина, след като сключи брак с... 27 години по-възрастната си колежка Роки Паркър (48-годишна). Днес тя е на 71 години, а двамата остават добри приятели.


Патрик е и сред горещите рекламни лица на Versace...

Освен като актьор, Патрик е прочут и като върл почитател на високите скорости и дори известно време се изявяваше като автомобилен състезател - има няколко участия на "Индианаполис 500".

Сподели.