Grey's Anatomy, Private Practice, Modern Family се завръщат наесен с нови сезони

Pinterest LinkedIn +

Американската медийна компания ABC, чийто телевизионен канал е в топ 4 на най-гледаните в САЩ, поднови договорите си с продуцентите на над десет, повече или по-малко хитови, сериала. В това число влизат Grey's Anatomy, неговият spin-off Private Practice, Modern Family, Body of Proof, Scandal Don't Trust the B---- in Apt 23, Last Man Standing, Revenge, Once Upon a Time и Suburgatory, както и шоу програмите Dancing With the Stars, Shark Tank, America's Funniest Home Videos, Wife Swap и The Bachelor.

Това означава, че наесен (през септември) Grey's Anatomy ще се завърне за девети сезон, Private Practice – за шести, а отличеният с пет статуетки Emmy при последното раздаване на наградите през 2011 г. – Modern Family, който се излъчва и в България от началото на 2012 г. – за четвърти.

Особено несигурно бе бъдещето на Private Practice, чиято главна роля се изпълнява от Кейт Уолш (д-р Адисън Монтгомъри), тъй като рейтингът на шоуто моментно спадна с близо 20% при промяната в деня на излъчването му (от четвъртък на вторник).

Що се отнася до отличения с две награди "Златен глобус" – Grey's Anatomy, откъдето именно произлиза Private Practice (т. нар. spin-off, какъвто е и сериалът "Джоуи" спрямо "Приятели"), очаква се в каста му да настъпят значителни промени. На този етап е потвърдено, че са подновени договорите с Елън Помпео, Патрик Демпси, Сандра О, Джъстин Чамбърс, Джеймс Пикънс, Jr. и Чандра Уилсън.

Създателката на сериала, стартирал през 2005 г. – Шонда Раймс, е имала предвид възможността краят му да настъпи с финала на осми сезон, поради което и сценарият му е написан с тази мисъл. Той е озаглавен Flight и ще бъде излъчен премиерно по ABC на 17 май.

Сподели.