Хю Лори и Стивън Фрай отново заедно в LittleBigPlanet 3

Pinterest LinkedIn +

Култовото британско комедийно дуо Хю Лори и Стивън Фрай работи по поредния си съвместен проект, но този път той не е свързан с екранизация по романите на П.Г. Удхаус за Бърти Устър и Джийвс, нито с нова порция скечове от поредицата A Bit of Fry and Laurie.

Двамата са част от актьорския състав на приключението LittleBigPlanet 3, което ще излезе за PS3 и PS4 на 19 ноември 2014 година. И, което е най-забавното, Лори влиза в образа на отрицателния персонаж в играта Нютън, докато Стивън Фрай гали ухото и успокоява нервната система с топлия си глас, четейки репликите на Разказвача.
Любопитен факт – самият Хю Лори твърди, че преди да влезе в звукозаписното студио, не е знаел, че дългогодишният му партньор и стар приятел Стив озвучава Разказвача. Той също така подчертава колко много обича да прави нещо за първи път, визирайки участието си във видеоигра.

Освен двамата неотразими англичани, в дублирането на героите от LittleBigPlanet 3 са взели участие Питър Серафиновиц (Shaun of the Dead), Саймън Грийнол (Alan Partridge) и Тара Стронг (My Little Pony), както и вездесъщият Нолан Норт, който в последните няколко години записа името си срещу едни от най-великите видеоигри - Uncharted, Assassin's Creed и Batman: Arkham.


Сподели.