LittleBigPlanet 3 с премиерна дата

Pinterest LinkedIn +

LittleBigPlanet 3 ще излезе за PS4 на 18 ноември 2014 година, обяви Sony. Тази дата се отнася до американския пазар, което би трябвало да означава, че премиерата й за Европа вероятно ще се състои на 21 ноември. От Sony обаче съветват европейските потребители да следят European PS Blog за допълнителна информация, което дава основание да се мисли за прецедент.

Вече са ясни и pre-order бонусите, които различните търговци ще предложат на феновете. Предварителното закупуване на LittleBigPlanet 3 от GameStop ще бъде възнаградено с Mythical Creatures Costume Pack, това от Best Buy – с Hidden Creatures Costume Pack, а от Amazon - с PlayStation Favorites Costume Pack.

За онези, които предпочитат физическите обекти пред дигиталното съдържание, остава опцията да закупят играта от Target, което им гарантира придобиването на плюшен Target с уникална шапка, брандирана с логото на търговеца.

Закупуването на играта в дигитален формат също е привлекателен вариант, предвид включването в това издание на LittleBigPlanet 3 T-shirt Pack, чието съдържание е съвместимо с LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet Vita и LittleBigPlanet Karting. Можете да разгледате всички ексклузивни костюми, включени в pre-order изданията, в американския PlayStation Blog.


Сподели.