Хю Лори: Д-р Хаус беше кошмар за мен

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че ролята на Д-р Хаус от едноименния американски сериал му донесе слава, хиляди фенове, а и приличен хонорар (в размер на близо 300 хиляди евро на епизод), британският актьор Хю Лори изненадващо обяви, че точно този професионален ангажимент е бил кошмар за него.

В интервю за Radio Times актьорът нарече големия си успех "златен кафез" и призна, че се е надявал рейтингите на сериала да паднат, за да може да си почине и да прекара повече време със съпругата и трите си деца.

"От дистанцията на времето това звучи смешно - колко ли сложно и уморително може да бъде това да си бъбриш с група хора, нали? Но всекидневното правене на едни и същи неща в един момент се превърна в кошмар", призна Лори, чийто ексцентричен и безцеремонен персонаж от серила безапелационно спечели сърцата на зрителите.

Последният сезон на "Д-р Хаус" беше заснет през 2012 г., а началото на сериала датира от 2004 г. След като ангажиментите му като "доктор" приключиха, Хю Лори влезе в по-любимата си роля - на музикант, а вторият му студиен блус албум Didn’t It Rain ще бъде на пазара на 6 май 2013 г.

Сподели.