Хитовият сериал "Антураж" се пренася на голям екран

Pinterest LinkedIn +

Отличеното със "Златен глобус" ТВ шоу "Антураж", чийто последен, осми сезон, направи своята премиера по HBO на 24 юли и ще приключи на 11 септември 2011 г., ще бъде адаптирано в пълнометражна кино продукция, по която вече работят неговият създател Дъг Елин (Doug Ellin) и номинираният за Оскар американски актьор и режисьор Марк Уолбърг (Marc Wahlberg), който е изпълнителен продуцент на сериала.

Уолбърг, направил няколко епизодични появявания в хода на шоуто, наред с други знаменитости като Кристина Агилера, Eminem, Кание Уест, Хю Хефнър, Скарлет Йохансон, Аманда Пийт, Брук Шийлдс, Мат Деймън, Джеймс Камерън, Ник Касаветис и др., заявява, че е толкова уверен в успеха на кино продукцията, че би финансирал проекта сам, ако можеше.

"Хората все повтарят, че епизодите са твърде кратки (1/2 ч., б. а.). Те искат да се впуснат в истинско приключение с тези момчета", обяснява Уолбърг, чиито премеждия през първите му години в Холивуд са застъпени в сценария на шоуто, проследяващ развитието на кариерата на многообещаващия млад актьор Винсънт Чейс (в ролята – Ейдриан Грение) и подвизите на неговите четирима приятели от детските му години в Куинс.

На червения килим на премиерата на осмия сезон, Дъг Елин разкри, че вече е започнал да нахвърля идеи за сценария на бъдещия филм и планира да се заеме с написването му в следващите шест месеца.

Сподели.