Вампирите все още са секси! HBO продължи сериала "Истинска кръв" с 5 сезон

Pinterest LinkedIn +

HBO официално продължи хитовия си сериал "Истинска кръв" (True Blood) с още един сезон. Също както и предходните, петият ще съдържа общо 12 епизода, като се очаква снимките им да стартират в Лос Анджелис в края на 2011 година.

Премиерата на пети сезон в ефир ще е около половин година по-късно, в началото на лятото.

"Изключително съм щастлив да обявя, че True Blood продължава да е сред най-успешните ни заглавия и събира както отлични отзиви от страна на критиката, така и положителен прием от страна на зрителите", коментира програмният ръководител на HBO, Майкъл Ломбардо (Michael Lombardo).

В момента по популярната ТВ мрежа вървят епизоди от четвъртия сезон на фентъзи сагата, като пилотната серия от него стартира на 26 юни. Иначе дебютната поява на True Blood в ефир бе на 7 септември 2008 година, като за времето досега сериалът успя да си извоюва солиден рейтинг.

Лентата, събитията в която се развиват в малко градче в Луизиана и акцентират върху взаимоотношенията между човешкия род и вампирите, дори успя да "бракува" двете големи звезди в каста на сериала - Анна Пакуин (Anna Paquin) и Стивън Мойър (Stephen Moyer), чиито интимни взаимоотношения се пренесоха от снимачната площадка в реалността.


Сподели.