Вампирите са толкова секси! Дебютен трейлър на "Подземен свят: Пробуждане"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата дебютира първият трейлър на дългоочакваната четвърта част на хитовата фентъзи хорър поредица - "Подземен свят" (Underworld). В "Пробуждане" (Underworld: Awakening) се завръща красивата Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale) като един от най-сексапилните представители на вампирското съсловие в киното - Селин.

Както е известно, горещата британка пропусна предходния епизод от сагата за сметка на Рона Митра (Rhona Mitra) - експеримент, който не се оказа особено успешен от финансова гледна точка.

С режисурата пък са се заели шведите Манс Марлинд и Бьорн Стейн, нашумели с работата си над хоръра Shelter. Сюжетната линия не изненадва особено, като отново залага на ефектната битка между вампирите и върколаците - Селин ще се събуди след 15-годишна кома, за да установи, че има дъщеря, в чиито вени тече кръв и от двата вида.

С нейна помощ тя се изправя срещу голяма технологична компания, която се опитва да създаде армия от смъртоносни супер развити върколаци. Снимките на "Пробуждане" завършиха преди няколко седмици, но поне до началото на 2012 година ще трябва да се задоволим с трейлърите, с които Sony/Screen Gems промотира предстоящото си заглавие.


Сподели.