Hitman игрите вече ще се разработват от два екипа подобно на Call of Duty

Pinterest LinkedIn +

Бъдещите Hitman игри ще бъдат произвеждани от два различни екипа - подобно на схемата, прилагана от Activision при Call of Duty. И така, следващата Hitman игра ще бъде дело на Square Enix Montreal, като засега за нея не се знае абсолютно нищо освен това, че ще бъде предназначена за конзолите от следващо поколение.

"Същото като с Treyarch и Infinity Ward е. Между тях (двата екипа) ще има приемственост, но също така свойствени за всеки неща, по които ще се отличават", коментира новината режисьорът на Hitman: Absolution - Тор Блистад, защитавайки тезата, че поради продължителния производствен процес на едно заглавие от подобен мащабен франчайз е по-добре паралелно и с взаимопомощ да бъдат разработвани две.

Реформата в производствения процес на поредицата маркира първия случай, когато Hitman игра ще бъде разработвана извън IO Interactive. Все пак трябва да се има предвид, че някои от ключовите фигури в Square Enix Montreal идват именно от IO и са работили по предишните Hitman игри, така че поредицата не отива в напълно чужди ръце.

Сподели.