Хепи Ванче напусна фермата след инфарктен дуел

Pinterest LinkedIn +

Победителката в шестия сезон на предаването беше отстранена с 5 на 10 в инфарктен дуел от най-големия си враг в стопанството Камелия Кузнецова

Шампионката на "Фермата 6" доскоро познаваше само вкуса на победата. Преди две години Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, спечели убедително предаването по bTV и си тръгна с голямата награда от 100 000 лева. Сега обаче тя преживя драматична загуба на Арената. От приключението с 5 на 10 я отстрани Камелия Кузнецова, нейният най-голям враг в стопанството.

Три седмици преди финала на предаването две от най-добре подготвените участнички за всички осем сезона на „Фермата“ се сблъскаха, за да покажат коя е по-силна, по-ловка и по-бърза. Бившата хандбалистка Камелия влезе в битката твърдо решена да свали шампионската корона на яхтената стюардеса Ваня. В стопанството участничките бяха в постоянен конфликт и не успяха да се помирят дори след края на дуела. „Предпочитах да падна от всеки друг достоен човек. Силно се надявам някоя от тези прекрасни дами тук да те победи с напредването на играта“, каза Ваня на опонентката си, преди да си тръгне от предаването.

Дуелът стартира с една от най-тежките битки в арсенала на „Фермата“, която обикновено е запазена за мъжете. Непримиримите опонентки трябваше да прокопаят път в пясъчен тунел, да пропълзят през него и да излязат от противоположната му страна. Без да се колебаят, Камелия и Ваня се хвърлиха буквално с главата напред в изпитанието. Докато копаеха, пясъкът влизаше в устите, носовете и очите им, телата им се заклещваха, дишането им се учестяваше. С последни сили по-дребничката и маневрена Ваня успя да излезе първа от тунела. Във втората битка - стрелба с пясъчни торбички, тя отново се справи по-бързо и поведе убедително.

Въпреки яда и разочарованието си от хода на дуела Камелия не падна духом. Бившата хандбалистка показа по-добри познания на въпросите от Алманаха, успя да стопи разликата и си върна самочувствието.
Четвъртата многокомпонентна битка изправи съперничките пред серия от трудности - те трябваше да се освободят от въже, оплетено около дървено магаре, да разцепят ритловица и да покажат ловкост при хвърлянето на пръчки. Ваня влезе в битката емоционално нестабилна и тръгна колебливо. Яхтената стюардеса трудно се измъкна от въжето, измори се при цепенето и в крайна сметка се отказа от битката, след като се затрудни при хвърлянето на пръчките. За разлика от нея Камелия се бори до край и изравни резултата.

Последната, пета битка, на която Ваня беше поставила най-много точки, се оказа решаваща за изхода от дуела. В нея опонентките се озоваха във висящи въжени клетки, от които трябваше да се освободят максимално бързо. Камелия поведе, запази отлично темпо през цялото време, демонстрира ловкост и самообладание и безапелационно победи в този фантастичен женски сблъсък. „Чувствам се страхотно! Горда съм, че се изправих срещу такъв силен съперник, победител във „Фермата“. За мен това е мини финал преди финала“, заяви след триумфа си тя.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.