"Х-евая песня" на руската хип-хоп звезда Тимати – чуйте я, преди да са я забранили!

Pinterest LinkedIn +

Скандален чисто нов хит от Русия скандализира феновете на руската RnB звезда Тимати, който избухна с "Х#ёвая песня". Както подсказва заглавието, става въпрос за песен с провокативен и нецензурен текст.

Може би именно затова тя предизвика небивал интерес и провокира безброй коментари в социалните мрежи. Заради "цветущите" и пиперливи рими в медиите масово се заговори, че новото парче на хитмейкъра ще бъде спряно, а отговорните органи в Русия вече са сезирани.

Като цяло "Х#ёвая песня" напълно се отличава от стила на Тимати – в нея се редуват рими за изневяра, предателство и куп обидни слова. Това несъмнено накара най-големите фенове на певеца да повдигнат въпроса дали в любовния живот на певеца всичко е наред. По последна информация настоящата приятелка на татуирания мачо е не коя да е, а една от най-красивите и успешни топ модели в Русия – Анастасия Решетова, която е и втора подгласничка на Мис Русия 2014.

"Да напишеш хубава и красива песен в днешно време не представлява трудност. Сега всички могат да правят такива. Но да напишеш х#ёвая – това си е изкуство!", обяснява звездата, цитиран от MOKO Solution. 

А може скандалният рапър просто да е искал да пресъздаде една толкова актуална в днешно време действителност, затвърждавайки имиджа си на топ RnB изпълнител, който обича да римува и пише текстове за истински истории без цензура, предполагат от MOKO Solution.

Българските фенове на скандалната руската звезда ще могат да го видят на живо през лятото - на 28 юли на CACAO Beach предстои летен лайв на руснака, билетите за който вече са в продажба.


Сподели.