Групата "Boyzone" се разпада

Pinterest LinkedIn +

Членовете от популярната в близкото минало ирландска момчешка банда "Boyzone" са решили да се разделят. Четиримата музиканти Ронан Кийтинг, Кийт Дъфи, Майкъл Греъм и Шейн Линч ще тръгнат по свои пътища след излизането на новия им албум и турнето по повод 25-годишнината от основаването на групата.

Кийт Дъфи споделя, че е имал емоционални и психични проблеми, когато бандата тръгнала по турнета след смъртта на петия член на бандата Стивън Гейтли. "Той умря през 2009 г., а ние тръгнахме отново по турнета две години по-късно, през 2011 г. Погледнато от емоционална и психична гледна точка, паузата бе твърде кратка. Аз и Шейн пиехме много, опитвайки се да удавим мъката. Не беше никак весело. След това през 2013 и 2014 г. отново тръгнахме по турнета, но не постигнахме очаквания успех", разказва Дъфи.

В памет на починалия им колега музикантите ще включат в албума неиздадена песен, композирана от Гейтли. В записите ще участват също Ед Шийран и Сам Смит.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.