Група "Екс" закрива годината и турнето с концерт на 28 декември

Pinterest LinkedIn +

На 28 декември в столичния клуб "City Stage" на сцената ще стъпят ексклузивните членове на група "Екс" – Ерол, Светльо Витков и Кольо Гилъна. Преди броени дни емблематичните вокалисти се завърнаха от първото си общо голямо (откъдето и да го погледнеш) турне в Европа, което ще приключи най-официално и в добро настроение точно на 28 декември с концерт в София.

Турнето на тримата герои стартира от Кьолн в края на ноември и премина шеметно през Брюксел, Амстердам, Карлсруе, Берлин, Мюнхен, Франкфурт и Виена. Стотици българи, познавачи и ценители не пропуснаха забавлението с творчеството на добре познатите пънк и рок герои. Живеещи там или чули за турнето и специално пристигнали до точките на събитията – всички те нямаха търпение да се срещнат с "Екс" и след финалните акорди да се снимат с тях, да си поговорят или просто да си кажат "Наздраве".

"На всички фенове в Европа, които станаха част от първото в историята турне на група "Екс", благодарим, а всички вие, които ще се присъедините междупразнично на финалния концерт от турнето (на 28-ми в "Сити Стейдж") – не се ослушвайте, а се гответе най-сериозно и отговорно от сега", споделят от "Екс".

В навечерието на новата година тримата оригинални вокалисти обещават да ни зарадват на живо само с най-най-най-големите хитове (на екс) бандите си, сред които: "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле, како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и още много, все емблематични парчета.

Билети за закриващия годината и турнето концерт на група "Екс" на 28 декември можете да намерите в системата на Eventim.bg или в EpayGo. Предлагат се още в Билетния център в НДК, на касата на зала "Арена Армеец", на бензиностанции ОМВ, на касите на Epay и на място в клуба. Цената им е от 20 до 40 лв. според мястото. Предлагат се и цели ВИП сепарета за групи до 8 човека, за които е нужна предварителна резервация.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.