Обявиха най-добрите филмови секс сцени за 2019 г. Вижте кои са начело!

Pinterest LinkedIn +

Беше обявен списък с най-добрите сексуални сцени от филми и сериали, излезли на екран през 2019 г. Класацията е съставена от развлекателния портал Popsugar.

Първото място заема сцена от последния сезон на сериала "Игра на тронове", в която Аря Старк среща Джендри след многогодишна раздяла и му предлага да си легнат заедно, тъй като скоро и двамата могат да загинат в битка. Според съставителите на класацията този момент заслужава първото място, тъй като за разлика от много други подобни сцени, в случая инициативата за сексуалния момент принадлежи на жената. Тази сцена получи широк отзвук в социалните мрежи, като според някои от зрителите сцената е била толкова гореща, че им е било неудобно да я изгледат.

Още по-любопитна е втората позиция, заета от интимна сцена в биографичния филм за Елтън Джон "Рокетмен". В нея ласки си разменят британската легенда и мениджърът Джон Рил.

Челната тройка оформя сцена от лентата "Да свалиш Уолстрийт" с участието на Дженифър Лопес, Карди Би и други звезди. Тя е избрана заради това, че успява да покаже както сексуалността в професията на стриптийзьорките, така и сложността на този занаят.

На четвърто място попада сцена от сериала "Розуел, Ню Мексико", в която е показана любовната връзка между Макс и Лизи, а пета позиция заема сериалът "Fleabag" със страстна сцена между главната героиня и свещеник, по време на която от стената пада кръст.

В класацията попадат и сцени от телевизионните поредици "Анатомия на страстта", "Прекрасната госпожа Мейзъл", "Как да ни се размине за убийство", "Вероника Марс" и др.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.