"Hayes&Y" с голям концерт в София на 28 декември

Pinterest LinkedIn +

Българска банда "Hayes&Y" ще изпрати годината повече от подобаващо – с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели. Четворката от Манчестър (понастоящем) ни кани на най-големия си досега концерт в София – на 28 декември в столичния клуб "Music Jam". Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб "Барбоса" и в Пловдив на 30 декември в "Bee Bop Café". 

Последното участие на бандата у нас бе в края на лятото, когато на открито в "Маймунарника" се събраха стотици млади хора – ценители на музиката на "Hayes&Y". Тогава момчетата представиха последното си и съвсем ново тогава ЕP "safeplace". На 28 декември в София групата ще изсвири добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет. За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл "Disaster", който излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас и на Острова) са отлични.

Билетите и за трите събития с главен герой "Hayse&Y" се продават, както следва:

* За концерт на 28 декември в София в клуб "Music Jam" билети се продават в системата на Bilet.bg и можете да поръчате ТУК. Последвайте събитието във facebook – тук.

* За концерт на 29 декември в Бургас в клуб "Барбоса" билети можете да закупите направо от бар Barbossa. Можете да последвате събитието във facebook тук.

* За концерт на 30 декември в Пловдив в "Bee Bop Café" билети можете да намерите в системата на Bilet.bg или ТУК. Присъедините към събитието във facebook – тук.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.