Green Day направиха основната тема за Batman Begins

Pinterest LinkedIn +

Съвсем нови парчета на Metallica, Velvet Revolver, Audioslave, Pearl Jam, Dave Navarro (екс-Jane's Addiction) и Chevelle ще се появят в саундтрака на най-новия филм за Батман - "Batman Begins", съобщи superherohype.com.

"Boulevard of Broken Dreams" на Green Day ще бъде основна тема във филмовата музика. Групата ще се включи и с две свои неиздавани песни. Нови заглавия от The Cure и Foo Fighters ще допълнят саундтрака, който излиза в края на май/началото на юни.

Режисьор на "Batman Begins" е Кристофър Нолан (Christopher Nolan, "Memento"), а световната му премиера е 17 юни. Историята на филма връща към миналото на Брус Уейн (В ролята - познатия от Американски Психар, Крисчън Бейл (Christian Bale), когато подема на тъмните сили в Готам води до решението му да се бори с тях и става Батман. Майкъл Кейн (Michael Caine) отново е довереният му иконом Алфред, Гари Олдман (Gary Oldman) е в ролата на следовател от полицията на Готам, а някои от другите участващи актьори са Лиам Нийсен (Liam Neeson) и Морган Фрийман (Morgan Freeman).

Сподели.