Bez от Happy Mondays спечели в "Celebrity Big Brother"

Pinterest LinkedIn +

Бившият танцьор и перкусионист на Happy Mondays, Без (Bez), стана победител в британското риалити-шоу "Биг Брадър за знаменитости" ("Celebrity Big Brother"), съобщава сайта dotmusic.com. Той е получил наградата от 50 000 британски лири.

В края на 18-дневното шоу на 23 януари, Без е събрал около 54% от гласовете на зрителите. Най-големите му конкуренти бяха младият рапър Кензи (Kenzie), останал втори и бившата жена на Sylvester Stallone - актрисата Бриджит Нилсен (Brigitte Nielsen), на трето място.

Без е отбелязал пред пресата, че е имал страхотни финансови проблеми и дори е можел да загуби къщата си. “Сега мога да си върна дълговете и съм много благодарен... Аз съм си малко наркоман и не мислех, че ще мога да издържа последните две седмици. Чувствах се направо болен и наистина минах през страшни мъки. Но в края на деня си мислех, че съм тук, защото имам причина, заради семейството ми и за да се измъкна от тази беда, и не можех да рискувам да загубя. ”

40-годишният музикант, чиито наркотични пристрастия са широко известни, споделя, че не е внесъл наркотици в къщата, тъй като наистина е бил решен да спечели парите.

През 18-те дни на шоуто, излъчвано по Channel 4, са гласували общо 1 048 007 зрители, а 262 000 лири от постъпленията са предвидени за благотворителност.

Без излиза като победител от къщата:
Сподели.