Bez от Happy Mondays – новият Ozzy Osbourne?

Pinterest LinkedIn +

След триумфа си в “Биг Брадър за знаменитости” (“Celebrity Big Brother”), Bez, перкусионистът и танцьор на едни от най-известните британски групи на 90-те - Happy Mondays и Black Grape, е спряган като следващ Ozzy Osbourne.

На музикантът е предложено да направи риалити сериал, съобщава сайта nme.com.

Британският телевизионен канал Channel 4 планира да замени с него в програмата си сериала "The Osbournes", който вече е към края си. Очаква се в риалити-шоуто да участва и вокалистът на Happy Mondays и Black Grape, Шон Райдър (Shaun Ryder).

В интервю за вестник "Manchester Evening News" Без разказва, че веднага след приключването на “Биг Брадър” е започнал 24-часов запой, заради който е пропуснал да се яви в шоуто “Richard & Judy”.

“Имам си местенца в Лондон, където никой не може да ме открие. Бяхме с някои стари приятели от Манчестър, включително Rowetta (бек-вокалистка на Happy Mondays и подгласник в популярното шоу за таланти “X-Factor”) и някои от Blazin' Squad. Имахме DJ и стояхме до 10 сутринта. Беше по-хубаво дори от старите времена.” – разказва за изчезването си Без, който е известен купонджия.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.