Pete Doherty е новият възлюбен на Kate Moss

Pinterest LinkedIn +

Скандалният екс-фронтмен на британската група The Libertines, Пийт Дохърти (Pete Doherty) призна, че е влюбен в супермодела Кейт Мос (Kate Moss). Двамата дори са си направили татуировки с инициалите си, съобщава ananova.com.

Пийт, чиято сегашна група Babyshambles се изкачи в Топ 10 на британските сингъл класации, с парчето “Killamangiro”, се е запознал с Кейт на 31-ия й рожден ден, на 15 януари.

“Oткрих истинската любов с Кейт, - признава Пийт. - Аз съм искрен, когато й признавам любовта си и й вярвам, когато тя ми признава своята.”

Преди време, Кейт Мос бе свързана с актьора Джони Деп (Johnny Depp), след това - с вокалиста на Primal Scream Боби Гилеспи (Bobby Gillespie), а последната й връзка беше с редактора на изданието Dazed & Confused, Джеферсън Хек (Jefferson Hack), с когото имат двегодишна дъщеря, Лила Грейс.

Най-добрата приятелка на Кейт, актрисата и дизайнерка Сейди Фрост (Sadie Frost), обаче, е притеснена от връзка й с Пийт, известен с неуравновесения си характер и наркотичните си пристрастия.

“Пийт не е мъжът, когото бихте пожелали за най-добрата си приятелка. Тя се нуждае от мъж, който ще я държи на котва, като Джеферсън. Пийт е твърде буен.” – коментира екс-съпругата на Джъд Лоу (Jude Law).
Сподели.