Gravity Co. в садо-мазо костюми за Хелоуин

Pinterest LinkedIn +

Гравити Ко., които вече близо месец са в класацията на MTV, ще бъдат първи гости на новото скандално предаване на телевизия ММ “Таймаут”, тази неделя, навръх Хелоуин, от 21:00.


Групата ще бъде в пълно садо-мазо снаряжение и ще се подложи на кръстосан разпит не само от водещия, но и от феновете си, които ще могат да задават въпроси към групата на адрес: http://avtora.com/timeout

Водещ на предаването е Киро, познат от “Интерактив”, а сред другите изненади ще бъдат премиера на новия клип на Дъ Стрийтс и единствено излъчване на забранения по цял свят клип на Еминем, в който рапърът се подиграва с Майкъл Джексън.

Също така, за първи път феновете на “Властелинът на пръстените” ще могат да гледат откъси от предишните филми на режисьора му, Питър Джаксън - в тон с празника - зловещи хоръри.

Българският шоубизнес ще бъде отразен с класация кой изпи и изяде най-много на коктейлите през изминалата седмица, а някой зрител ще може да спечели най-големия автограф от Фетс Енд Смол – близо двуметров лист, на който те с подробности са нарисували точна схема как работи диджея.

Сподели.