Пуснати са в продажба билетите за предстоящия концерт на Gravity Co.

Pinterest LinkedIn +

В продажба са пуснати билетите за концерта на Гравити Ко, който ще се състои на 4 декември, в зала Христо Ботев, София. Шоуто е с начален час 20 ч., а билети вече могат да се закупят онлайн на адрес www.biletionline.com, с цена 6 лв.

По време на самостоятелния си концерт, Явор - вокали, Ясен - бас, Петър - синтезатор/програмиране, Стефан – удрни и Иво - китара, ще представят повечето от новите 10 парчета, които ще бъдат включени в предстоящия им, втори студиен албум. Шоуто ще е подкрепено с голяма сцена и множество светлинни ефекти съобщават организаторите.

Гравити Ко, започнали като електронна формация от двама души и трансформирали се до настоящия си състав, постепенно променяха звученето си, достигайки до мейнстрийм. След излизането на изключително успешния „U”, групата оглави класациите за "Най-популярен албум" и "Най-популярни артисти" в категорията "техно" на световния музикален сайт Listen.com - един от най-големите сайтове за платена музика в Интернет. През тази година, видеото към пилотното парче "Wings" от предстоящия им албум, влезе в ефира на европейската MTV.

Очаква се наследникът на дебюта ”U” да излезе преди края на годината, като заглавието му още не е уточнено.
Сподели.