Gravity Co. представиха новия си албум пред многобройните си фенове

Pinterest LinkedIn +

На 4-ти декември, с голям самостоятелен концерт в зала „Христо Ботев”, Gravity Co. представиха за първи път пред публика материала от втория си албум, озаглавен “Instinct”.


Приятната изненада за вечерта беше поднесена още преди началото на концерта от... публиката, която запълни почти изцяло предвиденото пространство.

Явор – вокали, Ясен – бас, Петър – синтезатор, Иво - китари и Стефан – удрни, или накратко Gravity Co., излязоха на отлично конструираната и изглеждаща сцена с известно закъснение, за да открият с "Higher", песен от новия албум, която най-запалените фенове на формацията вече знаеха и припяваха.

Последва изпълнение на "Wings", също парче включено в новия им албум и вече познато с авангардния си клип, влязъл в европейското MTV.

Наред с новите заглавия, групата изпълни и много от вече популярните си песни, от дебютния албум "U", сред които "Keep It", "ЕO", "Away". Музикантите не скриха вълнението си от топлия прием на публиката и на няколко пъти благодариха на своите фенове чрез техния вокал, Явор.

"Гравити", както за по-кратко ги наричат феновете, бяха викани няколко пъти на бис, като при едно от излизанията, под формата на реверанс както към дамите присъствали в залата, а така също и към всички меломани, бяха изпълнени кавъри на "Ain’t No Sunshine" на Bill Withers и "Never let me down again" на Depeche Mode.

Направи впечатление и факта, че преди, а и след live-a, много от феновете искаха да си закупят дългоочаквания нов албум на своите любимци, който се очаква да бъде пуснат в продажба всеки момент.

В заключение, след този концерт може да се каже, че Gravity Co затвърдиха мнението, че към момента са единствената българска група, която въпреки че изпълнява текстовете на песните си на английски, определено фокусира вниманието и поддържа повишения интерес на по-широката публика.

Снимки: www.avtora.com
Сподели.