Готов е първият клип на Стоян Роянов Я-Я

Pinterest LinkedIn +

Стоян Роянов Я-Я приключи със снимките за първия си видео клип, направен към песента „Таодос”. Това е парчето, с което името на изпълнителя доби популярност и донесло му четвъртото място при крайното класиране на конкурса Евровизия 2005.


„Таодос” се завъртя като радио сингъл в края на март, а клипът окончателно ще бъде готов в средата на месец май. Интересна ще бъде 3D визията на фрагменти от видеото, кадрите за което за заснети в стилен бутик в центъра на София, сред интериор от етно мебели и аксесоари. Режисьорският екип, заел се с реализацията на пилотното видео, са момчетата от Ultra Team - Ники Василковски и Боби Крумов.

Промоцията на клипа ще има след завръщането на Стоян Роянов от кратка визита отвъд океана за получаване на американски паспорт. Припомняме, че музикантът е живял в САЩ и специализирал в Berklee College of Music, Бостън и въпреки, че се сдобива с ценния документ, той се е установил дълготрайно в родината си.

Стоян Роянов Я-Я е гост-музикант и автор на текст в новия албум на най-популярната българска хип-хоп банда Ъпсурт, като внася и вокали при записите на някои от парчетата и взема участия в сценичните им изяви. Паралелно с това артистът работи по материала за дебютния си албум заедно с Ясен Козев.
Сподели.