Голият Джъстин Бийбър на корицата на Men's Health (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

За априлския брой на списанието Men's Health Джъстин Бийбър коментира връзките си, зрелостта и израстването под светлината на прожекторите.

Може би най-коментираната връзка на младия изпълнител е с красавицата Селена Гомес. Любовта им започва през 2010 г., преминавайки през различни перипетии. Към днешна дата се носи слухът, че Селена е обвързана с диджея от руски произход Zedd, а Джъстин, който наскоро празнува 21-вия си рожден ден, е свободен.

"Аз съм по връзките. Харесва ми да имам истински отношения."


"Има една част от мен, която не искам никога да пораства. Не искам да загубя чувството за чистота."


Канадецът добива световна популярност, когато е едва на 13 години, подписвайки музикален договор с признатия изпълнител и продуцент Usher. Изведнъж талантливото момче печели милиони долари и милиони фенове, но те идват и с милиони проблеми. Жълтите хроники се пълнят с новини за това, че певецът шофира в нетрезво състояние, постоянно е притесняван от нахални папараци, обвинен е във вандализъм и това са само малка част от проявите на Бийбър.

"Трябваше да порасна толкова бързо. Сякаш го правих за публиката. Има неща, които трябваше да направя по отношение на връзките ми, на разговорите – доста неща съм пропуснал."


Сподели.