Гол на Бербо за Юнайтед = "Олд Трафорд" се изнася на "Златни пясъци"

Pinterest LinkedIn +

Футболната звезда Димитър Бербатов прави "сезона на живота си" в английския колос Манчестър Юнайтед, а от този факт решиха да се възползват от родното Министерство на икономиката.

Управляващите подготвят оферта към Бербо, според която той да е новото рекламно лице на българския туризъм на Острова.

Идеята съвсем не е лишена от смисъл, като се има предвид, че изявите на Димитър Бербатов отдавна се следят "под лупа" от почти всички медии и фенове във Великобритания и той е вероятно най-популярният ни сънародник там.

Все още обаче, от Министерството не са убедени, че бившият национал ще се съгласи на този ход, тъй като при предишните им опити с българи на Острова не са успели да изпълнят финансовите им изисквания.

Като се има предвид, че Димитър Бербатов от години работи благотворително за различни организации, тук ситуацията е малко по-различна и шансовете за договорка са значително по-големи.

Ние пък си представяме как благодарение на него "червените дяволи" печелят титлата, Купата на Англия и Шампионска лига, а през лятото на родното Черноморие не остава място за руски туристи поради масовия брой британци. На това му се вика хеттрик за родния туризъм.

Сподели.