Бербатов и Преслава нищят интриги в "Стъклен дом"?!

Pinterest LinkedIn +

Напоследък свикнахме в "Стъклен дом" да се появяват добре познати в родното обществено пространство лица.

Очевидно продуцентите на хитовия сериал са решени да продължат тази тенденция, тъй като в предстоящите епизоди ще видим не друг, а голямата футболна звезда Димитър Бербатов и попфолк дивата Преслава.

И тъй като за участието на последната съмнения едва ли има, то въпросителната е единствено около филмовата изява на Бербо, за когото е твърде сложно да намери свободно време за снимки заради натоварения си график с Манчестър Юнайтед.

Според в. 168 часа, който разпространи новината обаче, нападателят на червените дяволи вече е дал съгласие да се появи за кратко, като персонажът му ще помогне на героя на Калин Врачански - Камен Касабов.

Третата звезда, която се очаква в сериала пък е топмоделът Диляна Попова. Тя ще изпълни ролята на сестрата на Боряна - Албена, като е предвидено между нея и Камен дори да прехвърчат любовни искри.


"Звездата ми е точно до тази на колегата Пачино"...

Вече ви разкрихме, че при снимките с нейно участие, манекенката пострада доста сериозно, тъй като претърпя падане в обща сцена с Врачански. Днес обаче Диляна Попова е напълно възстановена и дори приема с чувство за хумор случилото се. 

Още от "Стъклен дом":

Сподели.